ΜΕΝΟΥ ilpavone | fashion design

Για εμας


There is no fashion without a touch with street life

Il pavone σημαίνει το παγώνι. Σύμβολο της θύελλας,απεικονίζει στο πέρασμα των αιώνων, τον έρωτα, την ομορφιά, το κύρος,την αθανασία. Το il pavone άνοιξε την βεντάλια του στην Αγία Παρασκευή και δεν είναι ένας ακόμη οίκος νυφικών.

Η νεαρή σχεδιάστρια ρούχων και συνιδιοκτήτρια , Εύα Κανελάκη στην πρώτη της κολεξιόν, δημιούργησε tailor made νυφικά φορέματα που αφορούν την σύγχρονη γυναίκα, η οποία ζει αποκλειστικά και μόνο στην δική της εποχή και όχι συντηρώντας τις μνήμες άλλων. Όλα συμβαίνουν τώρα και αντιμετωπίζονται με την μοναδικότητα που τους αρμόζει. Χωρίς να αποφεύγει τους πειραματισμούς, αναζητά κομψές διαχρονικές φόρμες που συνδέονται με το γυναικείο DNA. Σχεδιάζει με λιτές γραμμές γιατί πολύ απλά ζει με αυτόν τον τρόπο, αφού αντιλαμβάνεται την δουλεία της ως προέκταση του γυναικείου ψυχισμού της.

Εκτός από την προσωπική συλλογή νυφικών της Eύας Κανελάκη, φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ορισμένα από τα ωραιότερα σχέδια του διάσημου οίκου Birenzweig,σχεδιασμένα απο τους φημισμένους Ισραηλινούς designers Adi και Ofir,οι οποίοι κατακτούν τον χώρο της μόδας σε όλη την Ευρώπη.

Το il pavone εκφράζει τις προσωπικότητες των τριών ιδιοκτητριών του και αποτελεί μια ολοκαίνουργια πρόταση στον κόσμο της μόδας,την οποία δεν αντιλαμβάνονται ως ένα αναλώσιμο life style αλλά ως το δικαίωμα της κάθε γυναίκας στην κομψότητα,αφού μπορεί να επιλέγει ελεύθερα την εικόνα της ,χωρίς να υιοθετεί συμπεριφορές που δεν της ταιριάζουν!

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!